کاربر گرامی، زمان رزور نوبت از 10 صبح الی 19 عصر می باشد ، عدم پاسخگویی به دلیل تکمیل ظرفیت می باشد ، با تشکر

ممنوعیات هایفو تراپی

اگر شما به فیشیال هایفو علاقه دارید یا قبلاً این درمان را انجام داده اید، آشنایی با خطرات و عوارض جانبی آن بسیار مهم است. ترس و نگرانی های زیادی در مورد این درمان وجود دارد. اگر توسط یک تکنسین آموزش دیده تحت درمان قرار گیرید، عوارض جانبی این روش بسیار جزئی هستند. اما اگر […]

اگر شما به فیشیال هایفو علاقه دارید یا قبلاً این درمان را انجام داده اید، آشنایی با خطرات و عوارض جانبی آن بسیار مهم است. ترس و نگرانی های  زیادی در مورد این درمان وجود دارد. اگر توسط یک تکنسین آموزش دیده تحت درمان قرار گیرید، عوارض جانبی این روش بسیار جزئی هستند. اما اگر درمانها به طور صحیح انجام نشوند، احتمال بروز عوارض جانبی ناخواسته بسیار زیاد است.

چه مواردی ازممنوعیات هایفو تراپی محسوب می شوند؟

در رابطه با ممنوعیات هایفو باید گفت که برخی از شرایط پزشکی، شما را از انجام هایفو باز می دارند. برخی از این شرایط اصلی شامل موارد زیر می باشد:

ممنوعیات هایفو تراپی
                     ممنوعیات هایفو تراپی

1.استنت های فلزی در صورت یا گردن (ایمپلنت های دندان):

وجود استنت‌های فلزی در بدن فرد باعث ایجاد درد شدید شده که با تمهیداتی نظیر حائل گذاشتن مثل پد بین استنت فلزی و صورت فرد در موارد خاص قابل اجرا می باشد.

 

2.کسانی که پوست خیلی شل یا فشرده دارند:

این افراد ممکن است برای نتیجه مطلوب نیاز به درمان‌های دیگری نیز داشته باشند.

3.افرادی که شیمی درمانی کرده‌اند:

امواج هایفو می تواند برای این افراد خطرناک باشد پس بهتر است قبل از هایفو با یک پزشک مشورت کنند.

4.استفاده از ضربان ساز‌ها:

بیمارانی که از ضربانسازها یا سایر دستگاه‌های الکترونیکی مشابه در داخل بدن استفاده می کنند مانند بیماران قلبی.

5.پوست خیلی خشک:

افرادی که پوستشان خشک است از سه روز قبل از درمان با هایفو از مرطوب کننده استفاده کنند.

6.مصرف راکوتان (Roaccutane) در سال گذشته

7.مصرف داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی (کورتیکواستروئیدها):

داروهای سرکوب کننده ایمنی داروهایی هستند که امروزه برای درمان بسیاری از بیماری ها خصوصاً داروهای خود ایمنی به کار می روند. مانند تمام داروهای دیگر این دسته دارویی نیز علاوه بر خواص عوارضی نیز دارد. به همین دلیل توصیه می شود کسانی که داروهای کورتیکواستروئید مصرف می کنند تا بعد از پایان دوره درمانی خود از هایفو استفاده نکنند.

بخوانید  مزوژل چیست؟

8.افراد دارای دیابت:

دیابت در دراز مدت باعث آسیب به رگهای کوچک (میکرووسکولار) می  شود. تکنولوژی هایفو با آسیبهای کنترل شده به پوست به بهتر شدن آن کمک می کند؛ اما اگر رگها آسیب دیده باشند می تواند باعث کبودی پوست شود.

9.کم کار بودن تیروئید:

از آنجایی که عدم تعادل هورمونهای تیروئیدی باعث آسیبهای مثل خشکی پوست می شود در نتیجه در این موارد توصیه می شود بعد از درمان دارویی هایپوتیروئیدی به فکر استفاده از تکنولوژی هایفو باشید.

10.تزریق بوتاکس یا ژل (در ناحیه های مختلف صورت به جز لب ها):

هایفو با تحریک عضلات و لایه درم پوست به صاف شدن و پر شدن چروک کمک می کند. اگر از قبل با تزریق بوتاکس عضلات را فلج کرده باشیم شاید آن پاسخ دلخواه و مطلوب خود را نتوانیم دریافت کنیم.

11.عمل لیزر یا IPL در یک ماه گذشته

12.خانم های باردار یا شیرده:

هنوز هیچ تحقیق طولانی مدتی بر اثرات هایفو بر مادر باردار و جنین اثباتی بر ایمن بودن یا مضر بودن آن نکرده و برای احتیاط توصیه می شود که مادران باردار استفاده از هایفو را تا بعد از پایان بارداری به تعویق بیاندازند.

13.ایمپلنت های دائمی پوستی

14.صورت دارای کاشت طلا (پرکننده داخلی):

در موارد ایمپلنت دائم یا کاشت طلا ممکن است که هایفو به این ایمپلنت‌ها آسیب بزند و باعث آسیب به پوست اطراف آن نیز شود.

15.مصرف داروهای رقیق کننده خون:

بعد از بسیاری از مشکلات قلبی یا مشکلات لخته خون و موارد مشابه آن استفاده از داروهایی که مانع از لخته شدن خون شود بسیار حائز اهمیت است؛ اما این داروها در مواردی که آسیب به بدن وارد شود احتمال خون ریزی را بیشتر می کند و به همین دلیل تا زمانی که پزشک تأیید نکرده باشد یا دوره درمانی داروها تمام نشده باشد بهتر است که از هایفو را روی پوست خود امتحان نکنید.

بخوانید  درمان لک صورت

16.آکنه شدید کیستیک:

به طور کلی هر ضایعه پوستی که می تواند پوست را آسیب‌پذیرتر کند. به همین دلیل توصیه می شود با مصرف قرص ها و آنتی بیوتیک های موضعی و سایر درمانهای آکنه یا هر ضایعه پوستی دیگر به کاهش ریسک عوارض هایفو کمک کنید.

17.بیماری فعال سیستماتیک یا پوستی که نیاز به مراقبت دارند:

نه فقط مشکلات عفونی بلکه مشکلات خود ایمنی یا هر بیماری دیگری که بدن فرد را به طور سیستمیک درگیر کند بهتر است تا بعد از درمان یا کنترل آن هایفو انجام نشود. در توضیح بیماریهای خود ایمنی توجه به این نکته بسیار مهم است که به طور کلی نور باعث شعله ور شدن بیماری می شود و شدت بیماریهای خود ایمنی را افزایش می دهد.

18.خونریزی یا زخم جراحی نشده (فرد دارای زخم پوستی):

پوستی که در حال خونریزی است یا به طور کلی زمانی که فرد از نظر همودینامیک stable نیست میتواند خطر باعث افزایش ریسک آسیبهای ناشی از هایفو شود.

هایفوتراپی

فهرست مطالب
پشتیبانی کلینیک نهال

پشتیبانی کلینیک نهال

سوالات خود را مطرح کنید

پشتیبانی کلینیک نهال چه کمکی می توانم انجام دهم ؟

مطالب بیشتر