کاربر گرامی، زمان رزرو نوبت از 9 صبح الی 21 شب می باشد ، عدم پاسخگویی به دلیل تکمیل ظرفیت می باشد ، با تشکر

لیزرموهای زائد خمام

لیزر موهای زائد | کلینیک زیبایی نهال خمام

همه‌ی ما درباره‌ی لیزر موهای زائد مطالبی شنیده‌ایم. گروهی از افراد بر این باورند که فرآیند لیزر موهای زائد هیچ فایده‌ای نداشته و عوارض بسیاری دارد و گروهی نیز معتقدند این فرآیند برای متوقف کردن رشد موهای زائد بدن، مناسب بوده و تاثیرگذار است. حال اگر قصد دارید درباره‌ی لیزر موهای زائد مطلبی جامع و […]

همه‌ی ما درباره‌ی لیزر موهای زائد مطالبی شنیده‌ایم. گروهی از افراد بر این باورند که فرآیند لیزر موهای زائد هیچ فایده‌ای نداشته و عوارض بسیاری دارد و گروهی نیز معتقدند این فرآیند برای متوقف کردن رشد موهای زائد بدن، مناسب بوده و تاثیرگذار است. حال اگر قصد دارید درباره‌ی لیزر موهای زائد مطلبی جامع و کامل مطالعه کنید، و از کاربرد، مزایا، عوارض و سایر موارد مرتبط با لیزر موهای زائد، اطلاعاتی کامل داشته باشید به شما عزیزان پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای مطالب این صفحه همراه ما باشید.

 

<yoastmark class=

لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد به یکی از پرطرفدارترین روش های رفع موهای ناخواسته بدن می باشد که در سال های اخیر تقاضا براى لیزر موهای زائد افزايش زیادی داشته است. که باعث خلاص شدن از سالن های اپیلاسیون، تیغ، مومک، موبر و دستگاه اپیلیدی همچنین جوش ها و موهای زیر پوستی می شود. اما لیزر موهای زائد مانند هر تكنولوژى جديدی كه ممكن است مورد سوء استفاده قرارگيرد بسيارى ازكساني كه بدون مطالعه قبلى و صرفاً براساس تبليغات يا قيمت ارزانتر، اقدام به انجام لیزر موهای زائد كردند را مأيوس كرده است.

اگر قصد انجام لیزر موهای زائد را دارید، باید از شش هفته قبل از درمان، از هر گونه اپیلاسیون یا الکترولیز موها اجتناب کنید. چراکه چنین اقداماتی می‌تواند لیزر ریشه‌های مو را هدف قرار دهد و فرآیند لیزر را با اثربخشی کمتر همراه کند. همچنین شش هفته قبل و بعد از درمان با لیزر باید از آفتاب گرفتن خودداری کنید، زیرا قرار گرفتن در معرض نور خورشید، لیزر موهای زائد را با تاثیرگذاری کم همراه می‌کند و احتمال بروز عوارض بعد از درمان را افزایش می‌دهد.

انواع روش های حذف موهای زائد
انواع روش های حذف موهای زائد

انواع روش های حذف موهای زائد:

به طور کلی دو نوع روش برای برطرف کردن موهای زائد وجود دارد:

1. سیستم های لیزری شامل دستگاه های الکساندریت (طول موج پایین)، دایود و لیزر با طول موج بالا

2. سیستم های غیر لیزری (سیستم های نوری لامپ های زنون) شامل دستگاه های ای لایت (E-LIGHT) و آی پی ال (IPL) که با سیستم فلش لامپ زنون کار می کنند و علاوه بر نور از رادیوفرکانس نیز به طور همزمان استفاده می کند و به همین دلیل روی موهای کم رنگ (طلایی ، سفید) اثر بهتری دارد.

عملکرد لیزر موهای زائد

نور لیزر هر چیزی که تیره‌رنگ باشد را حرارت داده و می‌سوزاند. با حرارت دادن و سوزاندن موی تیره‌رنگ داخل فولیکول مو، خود فولیکول نیز آسیب می‌بیند و از بین می‌رود. هرکدام از موهای بدن ما دارای یک چرخه‌ی رشد و استراحت هستند. در یک زمان مشخص اکثر موهای بدن ما در فاز استراحت هستند و تعداد کمی از آن‌ها در فاز رشد هستند.

اگر هنگام لیزر موهای زائد ، فولیکول مو در فاز استراحت باشد، اشعه لیزر بر آن اثری ندارد. به همین دلیل است که برای از بین بردن تمامی ‌موها به چندین جلسه درمان با لیزر، با فاصله های زمانی مشخص نیاز است. با هر جلسه رفع موهای زائد تعدادی از فولیکول‌های فعال مو سوخته می‌شوند و بالاخره پس از مدتی تمامی‌ موها از بین می‌روند.

روش‌ <yoastmark class=

روش‌ لیزر موهای زائد

روش لیزر موهای زائد، یکی از روش‌های آرایشی درمانی جهت رفع دائمی موهای زائد به‌شمار می‌رود. روش لیزر موهای زائد، جهت نتیجه دهی مطلوب نیاز به گذر زمان دارد. قبل از اقدام به لیزر موهای زائد، باید همه عواملی که در نتیجه مطلوب یا نامطلوب لیزر موهای زائد، تاثیر می گذارند را در نظر بگیرید تا بهترین نتیجه را از این روش بگیرید.

روش لیزر موهای زائد، جزو آن دسته از از روش‌های پرطرفدار برای رفع دائمی موهای زائد است که برخی افراد به درستی آن را نمی شناسند و اطلاعاتی در این زمینه ندارند. به‌همین دلیل دوست دارند خیلی سریع از این روش نتیجه بگیرند. عدم شناخت صحیح لیزر و نحوه عملکرد آن، بعضا باعث می‌شود که این دسته از افراد خیلی زود به این نتیجه برسند که لیزر روشی بیهوده است درصورتی که این حرف صحت ندارد. اگر شما هم قصد انجام لیزر موهای زائد را دارید، بهتر است درباره این روش بیش‌تر بدانید!

اگر شما هم از برداشتن موهای زائد با روش‌هایی مانند موم انداختن، تراشیدن، کرم‌های موبر و کندن موها، خسته شده‌اید، می‌توانید برای خلاص شدن از موهای زائد خود به‌صورت دائمی از روش لیزر موهای زائد استفاده نمایید. روش لیزر موهای زائد امروزه به یکی از محبوب ترین روش‌های رفع موهای زائد، تبدیل شده است. لیزر موهای زائد در آقایان و بانوان انجام می‌شود. این روش جزو روش‌های غیر تهاجمی بوده و به همین دلیل باعث ایجاد عفونت در پوست نمی‌شود. اشعه لیزر به‌وسیله رنگدانه‌های ملانینی مو، جذب می‌شود و همین مورد باعث از بین رفتن سلول‌های سازنده مو می‌گردد. باید توجه داشته باشید هرچه موها مشکی‌تر و ضخیم‌تر باشد، نور لیزر بیشتر جذب شده و ریشه موها سریعتر تخریب می‌شوند.

بخوانید  تفاوت مزوتراپی و مزوژل

در واقع فولیکول‌های مو گرمای لیزر را جذب می‌کنند و همین گرما از رشد مجدد موها جلوگیری می‌کند. روش لیزر موهای زائد نمی‌تواند به‌طور کامل موها را از بین ببرد بلکه باعث کند شدن رشد موها شده و تراکم موها در این روش کمتر می‌شود و مو کمرنگ‌تر و نازک‌تر می‌شود. لیزر موهای زائد برای همه قسمت‌های بدن قابل استفاده است و محدودیتی برای استفاده از آن وجود ندارد.

آیا تاثیر لیزر موهای زائد دائمی است؟

خیر، نتایج لیزر موهای زائد دائمی نیست بلکه رشد موهای بدن را در طولانی مدت متوقف می کند. برای اینکه علت عدم دائمی بودن نتایج را بدانید، در دوره درمان لیزر فقط موهایی که در چرخه رشد قرار داشتند از بین می رود و رویش مجدد به صورت ضعیف و بسیار کم حجم خواهد بود.موهای زائد بدن که بعد از اتمام لیزر رشد می کنند، در حین انجام لیزر در دوره استراحت بودند به همین دلیل نور لیزر امکان نفوذ به آن ها را نداشته است. بنابراین لیزر موهای زائد بدن حتی با قوی ترین دستگاه ها باعث حذف 100% نمی شود.

مزایای روش لیزر موهای زائد

مهم‌ترین مزایای روش لیزر موهای زائد، از بین رفتن و کاهش موهای زائد است، اما این روش مزایای دیگری نیز دارد که در ادامه به این مزایا اشاره می‌کنیم:

  1. عارضه این روش بسیار کم است و در صورت داشتن هر یک از عوارض شایع مانند قرمزی و تورم، این عوارض پس از مدت کوتاهی از بین می‌روند.
  2. این روش موثرترین و بهترین روش جهت حذف موهای زائد است.
  3. لیزر نیازی به عمل جراحی ندارد و پس از لیزر شخص می‌تواند کارهای روزانه‌اش را انجام دهد.
  4. در صورت رشد مجدد موها، این موها بسیار کمتر و کمرنگ‌تر هستند.
  5. برای همه قسمت‌های بدن می‌توان از آن استفاده کرد.
  6. این روش موجب روشن شدن و صاف شدن پوست می‌شود که همه این موارد سبب زیباتر شدن پوست می‌گردد.

عوارض و خطرات لیزر موهای زائد

روش لیزر موهای زائد اگر به‌درستی انجام نشود ممکن است باعث ایجاد سوختگی و ناراحتی‌های پوستی برای شخص تحت درمان شود. بنابراین بهتر است روش لیزر موهای زائد را در یک مرکز تخصصی با افراد باتجربه در این زمینه، انجام دهید. قبل از روش لیزر موهای زائد درباره مرکزی که می خواهید به آنجا مراجعه کنید، حتما تحقیق کنید. برخی عوارض روش لیزر موهای زائد عبارتند از:

  1. لیزر ممکن است باعث سوختگی‌های خفیف در پوست شود که این سوختگی در افراد با پوست های تیره، بیشتر است.
  2. خارش در محل تحت درمان
  3. قرمزی و تورم پوست پس از لیزر
  4. آسیب‌های چشمی که به دلیل اشعه لیزر است. پس در طول لیزر حتما از عینک‌های مخصوص بر روی چشم‌ها استفاده نمایید.
  5. پوسته پوسته شدن پوست در محل تحت درمان یا اطراف آن
  6. کبودی خفیف در محل تحت درمان
  7. لیزر در برخی افراد باعث کاهش یا افزایش رنگدانه های پوست می شود.
  8. درد و بی حسی در محل تحت درمان

عوامل تاثیرگذار بر کاهش رویش موهای بدن

  • کنترل هورمونهای بدن (مصرف برخی داروهای هورمنی باعث کاهش رشد مو بدن می شود): در صورتی که از بیماری هایی مانند سندرم تخمدان پلی کیستیک رنج می برید، احتمالا دکتر داروی هورمونی تجویز می کند و شما مجبور به مصرف آن هستید. این دسته از داروهای هورمونی برخلاف تصور عام از تاثیر قرص هورمن بر افزایش رشد موهای زائد، باعث کاهش رشد موهای زائد می شود.
  • مصرف مواد غذایی که بر تضعیف شدن رشد موهای زائد اثر گذار است مانند دم نوش زردچوبه، مواد غذایی ارگانیک، کاهش گوشت و افزایش سویا در تهیه غذا، پرهیز از استفاده مکرر از تیغ و ژیلت (استفاده تیغ و ژیلت در بهترین حالت تنها ساقه مو را قطع می کند و در بدترین حالت باعث افزایش رویش موهای ضخیم می شود) و … باعث کاهش رشد موهای زائد می شود.
  • توجه به زمان مراجعه مجدد که نباید کمتر از 30 روز و بیشتر از 45 روز باشد. معمولا توصیه می شود که 35 تا 45 روز پس از مراجعه، برای جلسه بعدی درمان وقت بگیرید.
  • برای کسانی که سولار کردن در بسیاری از کلینیک ها امکان لیزر وجود ندارد مژده می دهیم که ما با بهره گیری از بهترین دستگاه لیزر این امکان را برای پوست های سولار شده فراهم کردیم.

<yoastmark class=

چرا لیزر بهترین روش شناخته شده است؟

در حقیقت هنگامی که موضوع برداشتن موهای صورت و بدن به میان می‌آید، روش‌های مختلفی برای این کار وجود دارد. شما می‌توانید همه این روش‌ها را امتحان کنید اما در نهایت پس از چند روز موها دوباره رشد خواهند کرد و معمولاً با خارش و گاهی زخم همراه هستند. پرتوی لیزر با دقتی که دارد بر روی سلول‌های رنگدانه مو تمرکز می‌کند و آن‌ها را از یکدیگر تشخیص می‌دهد. هنگامی که ملانین در مو شناسایی می‌شود و مورد هدف قرار می‌گیرد، لیزر موهای زائد تمام ساقه و ریشه مو را می‌سوزاند.

بخوانید  درمان‌ میخچه کف پا
انواع طول موج های لیزر موهای زائد

دستگاه­های لیزر اصولا دارای 3 طول موج هستند. 755 نانومتر  یا الکساندرایت، 800نانومتر یا دایود و 1064 نانومتر یا ND-YAG

1. لیزر الکساندرایت: مناسب برای پوست‌های روشن و معمولی

2. سیستم لیزر دایود: مناسب برای پوست های معمولی رو به تیره جذب این طول موج در ملانین تاحدی کمتر از لیزرهای الکساندریت و بیشتر از Nd-YAG و IPL ها می باشد.

3. لیزر‌هایND-YAG برای پوست های تیره و برنز شده، ایمن‌تر و موثرتر است.

 

بهترین زمان شارژ

بهترین زمان شارژ لیزر موهای زائد معمولاً ۴ تا ۶ هفته پس از جلسه قبلی است. این به زمان کافی اجازه می دهد تا فولیکول های مو چرخه رشد را طی کنند و مستعد درمان لیزر شوند.

در طول چرخه رشد، فولیکول‌های مو در فاز آناژن هستند، یعنی زمانی که به طور فعال در حال رشد هستند. لیزر موهای زائد با هدف قرار دادن فولیکول های مو در مرحله آناژن عمل می کند، بنابراین مهم است که صبر کنید تا فولیکول های مو قبل از جلسه بعدی فرصت رشد مجدد پیدا کنند.

اگر بین جلسات خیلی طولانی صبر کنید، فولیکول های مو ممکن است وارد فاز تلوژن شده باشند که مرحله استراحت است. فولیکول های مو در فاز تلوژن مستعد درمان با لیزر نیستند، بنابراین نتایج یکسانی را نخواهید دید.

همچنین اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور خورشید بین جلسات لیزر موهای زائد بسیار مهم است. قرار گرفتن در معرض نور خورشید می تواند پوست شما را نسبت به لیزر حساس تر کند و خطر عوارض جانبی را افزایش دهد. اگر باید زیر نور آفتاب باشید، حتما از کرم ضد آفتاب استفاده کنید با SPF 30 یا بالاتر.

 

آیا رشد مجدد موهای لیزر شده طبیعی است؟

بله، رشد مجدد موهای لیزر شده طبیعی است. این به این دلیل است که تمام فولیکول های مو در طول درمان از بین نمی روند. در واقع، تخمین زده می شود که تنها حدود ۸۰ درصد از فولیکول های مو در طول اولین درمان از بین می روند. ۲۰ درصد باقیمانده فولیکول‌های مو در نهایت دوباره رشد می‌کنند، اما ممکن است نازک‌تر و روشن‌تر از موهای قبلی باشند.

چند دلیل وجود دارد که چرا برخی از فولیکول های مو در طی لیزر موهای زائد از بین نمی روند. اول اینکه همه فولیکول های مو به طور همزمان در یک فاز رشد نیستند. چرخه رشد مو سه مرحله دارد: آناژن (رشد)، کاتاژن (انتقال) و تلوژن (استراحت). فقط فولیکول های مو در فاز آناژن مستعد درمان با لیزر هستند. دوم، نور لیزر ممکن است نتواند به اندازه کافی به عمق پوست نفوذ کند تا به فولیکول های مو در برخی مناطق مانند ناحیه بیکینی برسد. سوم، برخی از فولیکول های مو ممکن است خیلی کوچک یا خیلی عمیق باشند که تحت تأثیر نور لیزر قرار نگیرند.

اگر این سوال برای شما وجود دارد که آیا لیزر موهای زائد دائمی است و در مورد رشد مجدد موهای لیزر شده نگران هستید، با تکنسین لیزر خود صحبت کنید. آنها می توانند به شما کمک کنند تا تعیین کنید چه چیزی را باید انتظار داشته باشید و چه کاری می توانید انجام دهید تا رشد مو را به حداقل برسانید.

دلیل رشد مجدد مو بعد از لیزر چیست؟

دلیل رشد مجدد مو بعد از لیزر به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد.

  • تمام فولیکول های مو در طول درمان از بین نمی روند. لیزر موهای زائد به صورت دائمی با هدف قرار دادن فولیکول های مو در مرحله آناژن (رشد) عمل می کند. با این حال، همه فولیکول های مو به طور همزمان در فاز آناژن نیستند. این بدان معنی است که برخی از فولیکول های مو تحت تأثیر نور لیزر قرار نخواهند گرفت و به رشد خود ادامه می دهند. فولیکول های موی جدید می توانند تشکیل شوند. حتی اگر تمام فولیکول‌های مو در یک ناحیه خاص از بین رفته باشند، فولیکول‌های جدید همچنان می‌توانند تشکیل شوند. این امر به ویژه در مناطقی که رشد مو به صورت هورمونی انجام می شود، مانند صورت و ناحیه بیکینی، به احتمال زیاد رخ می دهد.
  • تغییرات هورمونی می تواند رشد مو را تحت تاثیر قرار دهد. رشد مو می تواند تحت تاثیر تغییرات هورمونی، مانند تغییراتی که در دوران بارداری یا یائسگی رخ می دهد، باشد. اگر تغییرات هورمونی را تجربه می کنید، ممکن است پس از لیزر، رشد مجدد مو را تجربه کنید.
    لیزر ممکن است به اندازه کافی قوی نباشد. قدرت لیزر مورد استفاده برای رفع موهای زائد می تواند متفاوت. اگر لیزر به اندازه کافی قوی نباشد، ممکن است نتواند تمام فولیکول های مو را از بین ببرد.
  • ممکن است لیزر به درستی اعمال نشود. لیزر باید به درستی اعمال شود تا موثر باشد. اگر لیزر به درستی اعمال نشود، ممکن است نتواند تمام فولیکول های مو را از بین ببرد.
  • ممکن است بیمار از دستورالعمل های مراقبت های بعدی پیروی نکند. رعایت دستورالعمل های مراقبت بعد از لیزر بسیار مهم است. اگر بیمار دستورالعمل های مراقبت های بعدی را رعایت نکند، ممکن است خطر رشد مجدد مو را افزایش دهد.
بخوانید  کاربرد لیزر کیوسوئیچ

مدت زمان نتیجه دهی روش <yoastmark class=

مدت زمان نتیجه دهی روش لیزر موهای زائد

باید بدانید که روش لیزر موهای زائد روندی زمانبر و باید برای آن وقت بگذارید زیرا از بین رفتن فولیکول‌های مو، خود مستلزم گذشت زمان است. شما نباید انتظار داشته باشید که پس از یک جلسه، لیزر موهای زائد نتیجه بدهد. نوع پوست، رنگ پوست، نوع دستگاه لیزر و قسمتی که در حال درمان است، همگی از عواملی هستند که در مدت زمان نتیجه‌دهی لیزر موهای زائد، تاثیر می‌گذارند. از جلسه سوم به بعد می‌توانید کاهش موها را احساس کنید. لیزر موهای زائد معمولا بین ۶ تا ۸ جلسه انجام می‌شود.

فاصله جلسات بهتر است هر یکماه یا دوماه یکبار باشد. پس از پایان دوره، باید لیزر به مدت یکسال، هر ۶ ماه یکبار و پس از آن سالی یکبار، شارژ شود. در صورتی که بین جلسات لیزر وقفه باشد، باید از ابتدا جلسات را شروع کرد و این باعث از بین رفتن هزینه و زمانی که برای اینکار صرف کرده‌اید، می شود. پس سعی کنید جلسات خود را کامل کنید. روش لیزر موهای زائد بهترین نتیجه را در افرادی که دارای پوست‌های روشن و موهای ضخیم و مشکی هستند، دارد.

کاربرد لیزر موهای زائد

فرآیند لیزر موهای زائد را در هر نقطه‌ای از بدن می‌توان انجام داد و لیزر در ناحیه‌هایی مثل صورت، زیر بغل، خط ریش، موهای کمر و پشت گردن، بیشتر انجام می‌شود. منطقه تحت درمان، چه محدود باشد چه وسیع، شما باید یک دوره کامل درمانی را سپری کنید که در این دوره معمولا طی ۴ تا ۶ جلسه، لیزر موهای زائد صورت می‌گیرد.

لیزر خط بیکینی

ناحیه‌ای که بیرون از شرت قرار می‌گیرد، بیکینی است. لیزر کردن این ناحیه تا حدود ۳ اینچ بیش‌تر از این خط را در برمی‌گیرد و این قسمت را به خوبی تمیز می‌کند. در این نوع روش لیزر، به انتخاب خود مراجعه‌کننده، اپراتور می‌تواند قسمت‌هایی مثل: لبه‌های بیرونی واژن و بالای قسمت تناسلی که زیر شرت قرار دارند را نیز تحت درمان قرار دهد.

لیزر موهای زائد صورت

یکی از مناطق بسیار حساس بدن، صورت می‌باشد که در کلینیک ساعی، موهای زائد این ناحیه به شکل ایمن با کمک لیزر حذف می‌شود. یکی از نقاطی که امکان حذف موهای زائد آن توسط دستگاه لیزر وجود ندارد موهای زیر ابرو ،چرا که احتمال آسیب رسیدن به چشم در این ناحیه وجود دارد. اما باید توجه داشته باشید موهای بین دو ابرو را می‌توان با استفاده از لیزر از بین برد.

جالب است بدانید بند انداختن و وکس سبب افزایش تراکم و ضخامت موی زائد شما می‌شود و استفاده از تیغ برای حذف موهای زائد بانوان اصلا توصیه نمی‌شود و در این باره بهتر است از لیزر استفاده کنید. استفاده از تیغ علاوه بر اینکه باعث ایجاد زخم می‌شود

روشی موقتی برای حذف موهای زائد است همچنین روش‌هایی مانند بند انداختن، وکس و برداشتن موها با موچین سبب افزایش موهای زائد شده و روش‌هایی بی تاثیر می‌باشند.

لیزر موهای زائد بیکینی و ناحیه تناسلی واژن

یکی از نقاطی که حذف موهای زائدش بسیار دشوار است نواحی بیکینی بوده و اگر شما بخواهید این ناحیه را با تیغ اصلاح کنید باید هفته‌ای یکبار این کار را انجام دهید. علاوه‌بر این مورد باید توجه داشته باشید هنگام اصلاح این ناحیه، زخمی ایجاد نکنید و تازه با خارش بعد از اصلاح این ناحیه نیز کنار بیایید!

تعداد جلسات لازم برای جواب دهی لیزر موهای زائد

به طور کلی تعداد جلسات لازم برای جوابدهی به عوامل مختلفی مثل رنگ پوست، رنگ موهای زائد، ضخامت موها، تعداد موها، ناحیه مورد نظر برای لیزر و نوع دستگاهی که با آن لیزر انجام‌‌ می‌دهید بستگی دارد. کلینیک زیبایی آنیل قبل از انجام لیزر موهای زائد، امکان مشاوره با متخصص پوست‌‌ را فراهم می کند و با تاکید بر مراقبت های قبل از لیزر، در ارائه نتیجه با کیفیت بالا کمک می کند. همچنین در جلسات مشاوره، تخمین زده‌‌ می‌شود که به چند جلسه لیزر نیاز است.

تعداد جلسات لیزر موهای زائد در بهترین و مجهزترین کلینیک لیزر موهای زائد با جدیدترین دستگاه های 2023، بین 6 تا 8 جلسه است که در بازه زمانی بین 35 تا 45 روز انجام‌‌ می‌گیرد. اما به طور کلی، لیزر نواحی مثل دست و پا زودتر و لیزر صورت و بیکینی دیرتر به نتیجه‌‌ می‌رسد. دقت داشته باشید که قبل و در حین جلسات لیزر، تنها از ژیلت برای از بین رفتن موها استفاده کنید.

 

 

فهرست مطالب
مطالب بیشتر