تفاوت قسمت های فول بادی و توتال بادی در لیزر
رشد موی زائد بر روی دست و پا، زیر بغل، شکم و … همگی تحت کنترل هورمونهای بدن، تغذیه و حتی ژنتیک قرار دارند. تا زمانی که فولیکول مو در بدن وجود دارد، رشد موهای زائد نیز ادامه خواهد داشت. در واقع شما با اصلاح کردن موهای زائد، تنها به صورت موقت از دست آنها راحت میشوید در حالی که در مدت کوتاهی، شاهد رویش دوباره آنها خواهید بود. پس اگر بتوان روشی را انتخاب کرد که ریشه مو را از بین ببرد، برای همیشه با موهای اضافی بدن خداحافظی خواهید کرد. لیزر موهای زائد این امکان را برای شما فراهم میکند.
لیزر، از امواج نوری تشکیل شده است که وقتی به پوست تابیده میشوند، باعث افزایش دمای فولیکول مو و در نتیجه از بین رفتن ریشه مو میگردد. هر دو روش درمانی از فناوری پیشرفته لیزر برای رفع موی زائد استفاده میکنند؛ اما لیزر توتال بادی گسترده تر است و محدوده وسیع تری از مناطق را پوشش میدهد.
مزایای لیزر موهای زائد
- به جای مراجعه پی در پی به مراکز اپیلاسیون و آرایشگاه و یا در مقایسه با تراشیدن و یا کندن مو (وکس، اپیلاسیون، موچین) با لیزر تراپی به راحتی می توانید در وقت صرفه جویی کنید.
- اشعه لیزر فقط فولیکول های مو را مورد هدف قرار می دهد و از بین می برد و باعث ریزش مو می شود و به سایر ساختار پوست آسیب نمی رساند.
- این روش حذف مو احتمال عفونت های پوستی، کیست مویی و یا واکنش های آلرژیک ناشی از سایر روش ها را تقلیل می دهد.
- از آنجایی که لیزر مستقیماً فولیکولهای مو را هدف قرار میدهد و آنها را از بین میبرد، نتیجه پوستی شفاف و بدون مو به دلیل ریزش مو با سرعت و دقت بالا می باشد.
- یکی دیگر از مزایای قابل توجه آن جلوگیری از رشد موهای زائد است. فرآیند آن کاملاً بدون درد است و به راحتی روی موهای نازک و رشد کرده نتیجه رضایت بخشی می دهد.
- این روش برای از بین بردن کامل موهای بدن بسیار مؤثر است.
- یکی دیگر از مزایای ایده آل این است که حداقل عوارض جانبی را دارد. این می تواند برای مدت بسیار کوتاهی باعث ناراحتی موقت، قرمزی، تورم یا برخی تحریکات شود؛ اما بیش از چند روز طول نخواهد کشید.
لیزر توتال بادی چیست؟
توتال بادی در زمینه درمانهای پزشکی و زیبایی، کل بدن به درمانهایی اطلاق میشود که بر کل بدن، از جمله صورت و بدن تمرکز دارند. این نوع درمان برای دستیابی به یک نتیجه جامع تر و فراگیرتر در لیزر موهای زائد است.
توتال بادی در لیزر شامل چه قسمت هایی است؟
- دستها
- پاها
- زیربغل
- ناحیه تناسلی
- باسن
- شکم
- سینه
- شانه
- کمر
لیزر فول بادی چیست و شامل چه قسمت هایی می شود؟
لیزر فول بادی به معنای لیزر موهای زائد نواحی از بدن است که معمولاً شامل برداشتن مو از نواحی مانند پاها، دست، زیر بغل و ناحیه بیکینی است.
نحوه لیزر موهای زائد
برای محافظت از پوست و کاهش ناراحتی در طول درمان، ممکن است یک ژل خنک کننده روی ناحیه درمان اعمال شود. در طول درمان لیزر موهای زائد، لیزر یک پرتو نور متمرکز ساطع می کند که توسط ملانین موجود در فولیکول مو جذب می شود. گرمای لیزر به فولیکول آسیب می رساند که از رشد مو در آینده جلوگیری می کند. بسته به اندام تحت لیزر، این روش ممکن است از چند دقیقه تا یک ساعت یا بیشتر طول بکشد.
مراقبتهای بعد از لیزر موهای زائد
- بهتر است در این شرایط از محصولات معطر و الکل دار برای قسمت لیزرشده ی پوست استفاده نشود.
- تتو، وکس، لایه برداری پوست و از این قبیل کارها روی پوست خود انجام ندهید.
- از گرم شدن پوست و قرار گرفتن در معرض نور خورشید بپرهیزید و دوش آب گرم نگیرید.
- حداقل تا ۴۸ ساعت از استخر رفتن بپرهیزید.
- لباس های گشاد و سبک بپوشید.
- آب فراوان بنوشید و از لوسیون و ژل بعد از لیزر استفاده کنید.
موارد منع انجام لیزر موهای زائد
کسانی که حساسیت پوستی، تبخال یا عفونت در محل مورد مورد نظر و یا سابقه تنبلی تخمدان و اختلالات هورمونی دارند، حتماً پزشک خود را در جریان بگذارند. از دیگر موارد منع می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- افرادی که حدوداً 4 هفته قبل از laser hair removal در معرض نور خورشید و یا دستگاه های برنزه کننده و تیره کننده پوست قرار گرفته اند.
- افرادی که دارای تاتو و آرایش دائم در منطقه مورد نظر می باشند.
- افرادی که دارای نقاط قهوه ای و تیره مانند زگیل، خال پوستی و یا یک علامت مادرزادی در منطقه مورد نظر می باشند.
- افراد با سابقه تشکیل اسکار کلوئید
- افرادی که از داروهایی استفاده می کنند که پوست را نسبت به نور حساس می کند مانند داروهای غیر استروئیدی، تتراسایکلین ها، فنوتیازین ها، تیازید، دیورتیک ها، سولفونیل اوره ها، سولفونامیدها، DTIC ، فلورواورسیل ، وین بلاستین، گریسوفولوین، اسیدهای آلفا هیدروکسی، اسیدهای بتاهیدروکسی، رتین-A و یا رتینوئیدهای موضعی
- مبتلایان به بیمارهای غیر طبیعی پوست که ناشی از دیابت و یا سایر بیماریهای سیستمیک و یا متابولیک می باشند.
- افرادی که در 6 ماه قبل از لیزر موهای زائد از ایزوترتینوئین استفاده کرده اند.
- افرادی که در سه ماه گذشته از استروئیدها استفاده کرده اند.
- افرادی که سابقه ایجاد و شیوع تبخال را در منطقه مورد نظر دارا می باشند.
- مبتلایان به بیماری صرع
- مبتلایان بیماریهای پورفیری، کهیر خورشیدی که مربوط به حساسیت به نور خورشید می باشند.
- افرادی که دارای سابقه سرطان پوست می باشند.
- افرادی که طی 3 ماه قبل از لیزر موهای زائد، در مقابل اشعه پرتو درمانی و شیمی درمانی قرار گرفته اند.
هزینه لیزر فول بادی و توتال بادی
قیمت لیزر فول بادی به عوامل متعددی چون کلینیکی که شما جهت رفع موهای زائد خود انتخاب نموده اید و موقعیت جغرافیایی کلینیک لیزر موهای زائد و تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان موهای زائد بدن و دستگاه مورد استفاده در کلینیکی که به آن مراجعه می نمایید بستگی دارد و میتواند بسته به هریک از این موارد متفاوت باشد.
عوارض لیزر موهای زائد
- پوسته پوسته شدن
- تغییر رنگ پوست
- ایجاد اسکار پوستی
- قرمزی و تحریک پوست